Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Σπιτική κέτσαπ!


Υλικά
   2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
   3 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
   600 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
   2 σκελίδες σκόρδο
   3/4 φλιτζανιού ξίδι
   3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
   2 κουτ. γλυκού μουστάρδα
   1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι σε σκόνη
   1/2 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο σε σκόνη
   1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
   1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι

Οδηγίες

Σοτάρουμε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 30 λεπτά. Πολτοποιούμε την κέτσαπ στο μίξερ. Την περνάμε από λεπτό σουρωτήρι και την ξαναβράζουμε για άλλα 30΄σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πυκνώσει. Τη δια­τηρούμε στο ψυγείο.


πηγή mamapeinao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!