Υλικά
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
600 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο
3/4 φλιτζανιού ξίδι
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
2 κουτ. γλυκού μουστάρδα
1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι σε σκόνη
1/2 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο σε σκόνη
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι
Οδηγίες
Σοτάρουμε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 30 λεπτά. Πολτοποιούμε την κέτσαπ στο μίξερ. Την περνάμε από λεπτό σουρωτήρι και την ξαναβράζουμε για άλλα 30΄σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πυκνώσει. Τη διατηρούμε στο ψυγείο.
πηγή mamapeinao.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!