Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Αλμυρές τηγανίτες πεντανόστιμες!


Υλικά
   2 φλιτζ. νερό
   1 φλιτζ. γάλα
   1 κ.σ. μαγειρική σόδα
   1 κ.σ. ελαιόλαδο
   1 κ.γλ. αλάτι
   375 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά το νερό με το γάλα, τη σόδα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το αλεύρι μέχρι να γίνει λείος χυλός. Ρίχνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι να κάψει και με ένα κουτάλι ρίχνουμε το μείγμα σιγά σιγά στο τηγάνι.

Όταν οι τηγανίτες ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, τοποθετούμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.


πηγήmamapeinao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!