Ρολάκια με κοτόπουλο, πιπεριές και καπνιστό ζαμπόν!



Υλικά για 12 ρολάκια

1 πακέτο φύλλα κρούστας Χρυσή Ζύμη

1 βρασμένο και ξεψαχνισμένο κοτόπουλο Πίνδος
8 φέτες καπνιστό ζαμπόν, ψιλοκομμένο
4 ψημένες πολύχρωμες πιπεριές σε άλμη, ψιλοκομμένες
150 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί (γκούντα ή έμμενταλ)
2 κουτ. σούπας πικάντικη μουστάρδα Kalamata papadimitriou

 1 κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
ελαιόλαδο
αντικολλητικό χαρτί και γάντια μίας χρήσης

Οδηγίες
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το ξεψαχνισμένο κοτόπουλο με την μουστάρδα, τις πιπεριές, το ζαμπόν, το τυρί και την πάπρικα.

Ανοίξτε τα φύλλα κρούστας και αλείψτε ένα φύλλο με ελαιόλαδο, διπλώστε το στη μέση, αλείψτε το ξανά με ελαιόλαδο και βάλτε 2 κουταλιές από την γέμιση κατά μήκος της μικρότερης πλευράς.

Τυλίξτε ρολό διπλώνοντας τις άκρες προς τα μέσα.

Βάλτε τα ρολά σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.

Αλείψτε τα ρολά με ελαιόλαδο και ψήστε στους 180ο C στον αέρα για 35 λεπτά.


Η συνταγή ειναι του Κ. Δρισκα

0 comments