Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΕΖΕΣ!!!


ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟ

Υλικά
1 κιλό χοιρινό κρέας
60 γρ ελαιόλαδο
15 γρ χυμό λεμονιού
10 γρ αλάτι
1 ποτήρι κρασί της αρεσκείας μας

Οδηγίες
Τεμαχίζουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο σακατεύοντας συνεχώς στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε το κρασί να εξατμιστεί .Προσθέτουμε λίγο νεράκι και αφού μαγειρευτεί
 σε χαμηλή φωτιά για 2- 3 ώρες βάζοντας  λίγο νεράκι που και που για να μας κολλήσει το κρέας ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και κατεβάζουμε από την φωτιά.

Καλή σας απόλαυση!


0 comments