Πατατόπιτσα σπέσιαλ!


Πατάτες με τυριά και μπέικον στον φούρνο. Σερβίρεται σαν ορεκτικό άλλα και σαν κυρίως πιατο! Εύκολο νόστιμο και γρήγορο.
 
Υλικά

3- 4 μέτριες πατάτες,  ξεφλουδισμένες και κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Φρεσκοκομμένο μοσχοκάρυδο

Φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο
​​μαϊντανό

αλάτι

200 γραμμάρια μπέικον

2 κουτάκια κρέμα γάλακτος- 400 ml

200 γραμμάρια τριμμένο κίτρινο τυρί

Οδηγίες

Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια στρώση φέτες πατάτας και από πάνω ψιλοκομμένο μπέικον.

Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν οι πατάτες. Περιχύνουμε το πυρέξ με τις κρέμες γάλακτος

Και από πάνω πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί να πάει παντού και να καλύψει ύλη την επιφάνεια.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 αέρα βαθμούς μέχρι  να ροδίσει η πατατόπιτα και να ψηθούν οι πατάτες. 



Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 

 



0 comments