Βολοβάν εύκολα!

volovan's

Τα βολοβάν φτιάχνονται εύκολα με φύλλο σφολιάτας! Ένας εντυπωσιακός τρόπος να 
σερβίρουμε τις σαλάτες μας είτε μια καθημερινή μέρα είτε σε γενέθλια!

Δείτε περισσότερες Συνταγές με σφολιάτα 

volovan's1

volovan's2

volovan's3

volovan's4


Υλικά
1 πακέτο σφολιάτας 700-750 γρaαμμαρίων 

Αυγό αραιωμένο με λίγο νερό

1 δόση κοτοσαλάτας

Συνταγή θα βρείτε εδώ :Κοτοσαλάτα

Αλοιφές της αρέσκεια σας

(τζατζίκι, κηπουρού, ρώσικη)

Cream cheese ανακατεμένο με λουκάνικα κοκτέιλ

volovan's5


Εκτέλεση

Ανοίγουμε ένα φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε σε στρόγγυλά μικρά κομμάτια η τετράγωνα με ένα κουπ-πατ η με ποτήρι του κρασιού.

Ανοίγουμε το δεύτερο κομμάτι σφολιάτας και κάνουμε το ίδιο.

Κόβουμε σε κομμάτια της αρέσκειας μας. Παίρνουμε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και βάζουμε ένα κομμάτι σφολιάτας .

volovan's6

Βουτάμε σε νερό το πινέλο και αλείφουμε  τις άκρες του γύρω-γύρω. Καπακώνουμε με ένα δεύτερο κομμάτι στρογγυλό σφολιάτας.

volovan's7volovan's8

Αλείφουμε με το αυγό και έτσι κάνουμε για όλα τα κομμάτια.

volovan's9

Ψήνουμε 180 μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα και να φουσκώσει.

volovan's10

volovan's11

Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και με ένα μαχαιράκι κάνουμε μια σχισμή στο κέντρο. 

volovan's12

Εκεί τοποθετούμε την αλοιφή μας η το κρημ τσιζ η την κοτοσαλάτα μας .

volovan's13

Τέλειο για μπουφέ!!!!

volovan's14

Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram



0 comments